Logistiek

Dienst verlenen is een prachtige term. Het heeft iets van zorgeloosheid in zich, omdat u er als klant op kunt rekenen dat uw uitdaging opgelost wordt. Als dienstverlener op het terrein van logistiek begrijpen wij dat bij Ploeger maar al te goed. Niet voor niets is ons devies: alles uit handen, behalve de controle.

Onze manier van logistiek dienstverlener zijn, is erop gericht dat u zich kunt focussen op uw core-business. Wij bieden u dedicated transportoplossingen, een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en in een deel van Duitsland, een professioneel ingericht warehouse met 25.000 palletplaatsen en een efficiënt ingerichte afdeling Customer Services. 

Totaaloplossing

Ploeger is voor opdrachtgevers een logistiek dienstverlener met een totaaloplossing. De toegevoegde waarde die wij bieden, bestaat uit allerlei logistieke concepten en diensten. De missie van Ploeger is om uw logistieke vraag in een maatwerk-oplossing. Want, zoals gezegd, alleen dán geeft u alles uit handen en zorgen wij voor excellente uitvoering vanuit optimale controle. 

Flexibele dienstverlener

Directeur Wim. G. Deys, directeur bij Deys Betontechniek Nederland is zeer tevreden over de samenwerking met Ploeger: “Ploeger is snel, flexibel en betrouwbaar. We hebben de afspraak dat als wij op werkdagen voor 17.00 uur een opdracht tot levering plaatsen, Ploeger zorgdraagt dat het materiaal de volgende dag op locatie wordt geleverd. Daarnaast hebben wij met Ploeger afgesproken dat men bij grote calamiteiten 24/7 en 365 dagen per jaar het materiaal binnen enkele uren op de bouwplaats kan leveren. Zo kunnen wij snel schakelen richting onze klanten in de grote utiliteitsbouw, weg- en waterbouw, spoorwegen en de grote industrieën om zo een belangrijke meerwaarde te geven aan onze producten.” In totaal ligt er in het warehouse van Ploeger gemiddeld zo’n 500 tot 700 ton aan materiaal van Deys opgeslagen, verpakt op pallets. Omdat de vraag en het aanbod continu variëren, is de opslagcapaciteit flexibel. “Ploeger en Deys werken intensief samen op het gebied van voorraadadministratie, opslag, het verzendklaar maken van zendingen en het uiteindelijke transport. Dankzij deze intensieve samenwerking kunnen wij onze klanten altijd op tijd voorzien van de juiste materialen!”

Veel meer dan alleen banden

Ploeger is een complete logistieke dienstverlener en veel meer dan een transportbedrijf. Ontzorgen gaat in onze visie veel verder. Het volgende doet Ploeger voor haar klanten:


Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd welke mogelijkheiden/rendementsvoordelen er zijn op het gebiedt van logistiek? Schroom dan zeker niet om geheel vrijblijvend een offerte voor groupagevervoer op te vragen!