Groupage vervoer

Een kleine hoeveelheid pallets vervoeren wordt al snel een dure business. Ploeger Logistics heeft hier de oplossing voor. Wij rijden dagelijks met ruim 185 vrachtwagens door Nederland en grote delen van Europa. Door uw goederen in één vrachtwagen te combineren met de goederen van anderen, rijden we altijd volgeladen. Zo bespaart u op transportkosten. Dat is groupagevervoer.

Dagelijks verwerkt Ploeger vele groupage zendingen. Voor de levering van al deze zendingen rijden onze chauffeurs talloze kilometers per dag. Niet gek als je bedenkt dat er in het warehouse van Ploeger Logistics in Harderwijk ruimte is voor ruim 30.000 pallets. Inkomende en uitgaande goederen volgen elkaar dus in rap tempo op. De combinatie van warehousing en transport maakt dat Ploeger haar klanten totaal kan ontzorgen. Daarbij beschikt Ploeger ook nog eens over een overslag van meer dan 5000 m2. Dit totaalconcept is van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers!

Efficiënte oplossing

De spin in het web van groupage transport is de afdeling planning. Zij zorgen voor het samenvoegen van zendingen van diverse opdrachtgevers. Via ons innovatieve en geavanceerde planning- en transportmanagementsysteem worden de zendingen gesorteerd en gebundeld. Daarna distribueren we de zendingen via een efficiënte route. Uiteraard zijn uw zendingen 24 uur per dag via Track & Trace nauwkeurig te volgen.

Direct een afspraak maken voor meer informatie over groupagevervoer voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via verkoop@ploeger.nl of 0341 – 46 65 11.

Voordelen van groupage

Ook bij groupage nemen wij u graag alles uit handen, behalve de controle. Daarbij begrijpen wij dat inzicht in de status van uw levering cruciaal is. Ploeger zorgt voor:

  • Transparante track-and-trace-software

  • Live ETA's in uw webportal
  • Synergievoordelen door volumes te bundelen op regio- en afleverniveau

  • Mogelijkheid tot groupage in ons Europese distributienetwerk

  • Afhandeling bij de douane

  • Besparing op uw transportkosten

  • Meer groupage is minder milieubelasting

  • Levering binnen 24, 48 of 72 uur