Groupagevervoer en deelladingen

Een kleine hoeveelheid pallets vervoeren wordt al snel een dure business, toch? Ploeger Logistics heeft hier de oplossing voor. Wij rijden dagelijks met ruim 185 vrachtwagens door Benelux en Duitsland. Door uw goederen in één vrachtwagen te combineren met de goederen van anderen, rijden we altijd volgeladen. Dit levert u rendementsvoordeel op. Dat is groupagevervoer en zo gaat Ploeger daar mee om!

Dagelijks verwerkt Ploeger vele groupage zendingen. Voor de levering van al deze zendingen rijden onze chauffeurs talloze kilometers per dag. Niet gek als je bedenkt dat het warehouse van Ploeger Logistics in Harderwijk beschikt over 35.000m2. Inkomende en uitgaande goederen volgen elkaar dus in rap tempo op. De combinatie van warehousing en transport maakt dat Ploeger haar klanten totaal kan ontzorgen. Daarbij beschikt Ploeger ook nog eens over een overslag van meer dan 5000 m2. Dit totaalconcept is van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers maar wellicht ook voor u?

Groupagevervoer van Ploeger Logistics

Groupage transport door heel de Benelux en Duitsland

Door de jarenlange samenwerking met talloze opdrachtgevers weet Ploeger zich de onderscheiden met het groupagevervoer binnen de Benelux. Door de focus te leggen op deelladingen kunnen we door efficiënt te plannen de ruimte optimaal benutten en zo meer opdrachtgevers ontzorgen. Om die reden legt Ploeger de scope op groupagevervoer binnen Nederland, België en Duitsland.

Voordelen van groupage transport bij Ploeger

Ook bij groupagevervoer nemen wij u graag alles uit handen, behalve de controle. Daarbij begrijpen wij dat inzicht in de status van uw levering cruciaal is. Ploeger zorgt daarom voor:

Voordelen van groupage

Ook bij groupage nemen wij u graag alles uit handen, behalve de controle. Daarbij begrijpen wij dat inzicht in de status van uw levering cruciaal is. Ploeger zorgt voor:

  • Transparante track-and-trace-software

  • Live ETA's in uw webportal
  • Synergievoordelen door volumes te bundelen op regio- en afleverniveau

  • Mogelijkheid tot groupage in ons Europese distributienetwerk

  • Afhandeling bij de douane

  • Besparing op uw transportkosten

  • Meer groupage is minder milieubelasting

  • Levering binnen 24, 48 of 72 uur

Zo bent u altijd op de hoogte van de status van de zendingen. Daarnaast staat een goede communicatie met de klant centraal.

Dat Ploeger zich heeft gespecialiseerd binnen het groupagevervoer is gebleken in de jarenlange track record met verschillende grote opdrachtgevers. Echter kiezen deze niet alleen voor groupagevervoer, maar zetten ook de stap om zich geheel te laten ontzorgen door voor warehousing te kiezen bij Ploeger. Gaat u ook samen met Ploeger deze volgende stap aan?

Groupagevervoer en aanvullende diensten

De spin in het web van groupage transport is de afdeling planning. Zij zorgen voor het samenvoegen van zendingen van diverse opdrachtgevers. Via ons innovatieve en geavanceerde transportmanagementsysteem worden de zendingen gesorteerd en gebundeld. Daarna maken we de zending op onze overslag verzendklaar en distribueren we de zendingen via een efficiënte route. Of uw zending nu op ons crossdock staat of dat deze al onderweg naar de klant is, uw zendingen zijn 24 uur per dag via Track & Trace nauwkeurig te volgen in onze portal! Hierdoor heeft u realtime inzicht vanaf de invoer tot en met het levermoment bij uw klant.

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd welke mogelijkheiden/rendementsvoordelen er zijn op het gebiedt van groupagevervoer? Schroom dan zeker niet om geheel vrijblijvend een offerte voor groupagevervoer op te vragen!