Maars brengt logistiek onder bij Ploeger

Ploeger Logistics vervoert sinds kort de systeemwanden van Maars uit Harderwijk. Dit bedrijf is de grootste wandenfabrikant ter wereld. Ploeger neemt de komende vijf jaar de volledige logistieke regie van Maars in handen. Logistieke medewerkers van Maars komen in dienst van Ploeger.

Ploeger vervoert de wanden en plafondsystemen naar grote bouwwerken waarin ze worden toegepast. Het betreft hier onder meer luchthavens, ziekenhuizen, industriecomplexen, openbare instellingen, hotels, scholen, kantoren en winkelbedrijven. Ook is de Harderwijkse logistiek dienstverlener betrokken bij de verzorging van zee- en luchtvrachten voor Maars. Ploeger neemt ook het voortouw in het optimaliseren van de logistieke efficiency.

Maars heeft een historie van ruim zestig jaar. De vakmensen van het Harderwijker familiebedrijf produceren jaarlijks meer dan 1.000.000 m2 aan systeemwanden. Deze vaak zeer geavanceerde producten vinden hun weg over de hele wereld. Van de Verenigde Staten tot India is de kwaliteit van Maars vermaard. De onderneming heeft in verschillende landen grootschalige productiefaciliteiten in eigen beheer.

Overzicht