Ploeger zet Mercedes Antos in

Ploeger Logistics zet Mercedes Antos in voor contractdistributie

Ploeger Logistics heeft vijf nieuwe distributiewagens aangeschaft, de Mercedes-Benz Antos. Deze bakwagens beschikken over de Euro 6-norm en brengen optimaal gebruiksgemak en doordacht comfort bij elkaar. Ploeger is één van de eerste logistiek dienstverleners in Nederland die haar klanten bedient met de Antos. Daarmee laat de Harderwijkse logistiek dienstverlener zien innovatie en duurzaamheid zeer serieus te nemen.

 

Ploeger Logistics zet de auto’s in bij de contractdistributie voor haar opdrachtgevers, onder andere Sligro en Bakkersland. Ronald Bos, manager wagenparkbeheer & garage bij Ploeger: “De Antos is ideaal voor distributie in de binnenring van steden. Onze klanten Sligro en Bakkersland bevoorraden veel winkels en horecagelegenheden in stadscentra. Beide klanten zijn content met de aanschaf van de Euro 6-trucks. Dankzij deze investering van Ploeger kunnen Sligro en Bakkersland hun klanten logistiek blijven ontzorgen.”

Euro 6
De Mercedes-Benz Antos is speciaal ontwikkeld voor het distributietransport. Qua uiterlijk lijkt de truck op de Actros, maar de truck heeft een eigen stijl. Het gebruiksgemak is efficiënt en het comfortniveau is zeer hoog. De Antos is uitgerust met nieuwe Euro 6-motoren met BlueEfficiency Powertechnologie. Die motoren kenmerken zich door een geringere uitstoot van fijnstof en NOx.

Binnenstad
Ronald Bos van Ploeger hierover: “Juist de geringe uitstoot van fijnstof en NOx maakt deze wagen ideaal voor distributie in de binnenring van veel steden. De regels voor vervoer in steden zijn strenger geworden, maar met de Antos kunnen wij als logistiek dienstverlener ook de komende jaren gewoon in stadscentra terecht. De aanschaf van de trucks past naadloos in de visie van Ploeger, die innovatie en duurzaamheid als speerpunten heeft. Dankzij deze wagens met Euro 6-norm zijn wij klaar voor de regels van de toekomst!”

 

Overzicht