Serie nieuwe DAF's voor Ploeger Logistics

HARDERWIJK - Onlangs werden de laatste twee voertuigen door, Bakker Bedrijfswagens Nijkerk, van een serie aan Ploeger Logistics afgeleverd.

Bakker Bedrijfswagens Nijkerk, onderdeel van de Bakker Bedrijfswagens Groep met 120 medewerkers, heeft een serie DAF’s van het type CF trekkers geleverd. De voertuigen zijn door beide bedrijven gezamenlijk opgebouwd, deze worden ingezet voor groupage en distributie vervoer.

Het familiebedrijf Ploeger Logistics is specialist op het gebied van Contract Logistiek en Contract Vervoer. Al ruim 75 jaar ontzorgt de logistiek dienstverlener haar klanten met complete logistieke concepten. Ploegers logistieke en transportconcepten zijn op maat gemaakt en worden op excellente wijze uitgevoerd door ruim 295 professionele en betrokken medewerkers. Ploeger beschikt over meerdere externe locaties door het land voor het contract vervoer en bedient haar klanten met een duurzaam uitgerust wagenpark van meer dan 170 voertuigen. Daarnaast staat in de vestigingsplaats Harderwijk naast het hoofdkantoor een warehouse van 25.000 m². In haar werkzaamheden streeft de middelgrote logistiek dienstverlener naar een goede balans tussen innovatie, duurzaamheid en resultaat.

Overzicht