Expeditie

Internationale expeditie
Ploeger Logistics verzorgt contract logistiek en contract vervoer binnen de Benelux. Maar ook buiten de Benelux kunnen wij de logistieke regie in handen nemen. Dankzij goede samenwerking met partners over de hele wereld koppelen we een Pan-Europees netwerk van wegtransport aan andere modaliteiten als lucht- en zeevracht. De afdeling Internationale Expeditie van Ploeger beschikt over specialisten die u graag verder helpen.

Transportmanagement
De specialisten van Ploeger beschikken over alle benodigde kennis en ervaring. Expeditie vraagt om uitgebreide bekendheid met de netwerken en specifieke douanekennis. Wij nemen de logistieke regie tijdens het volledige expeditietraject in handen. Als logistiek regisseur verzorgen wij de expeditie van het begin tot het eind, dus inclusief containerontgassing en de douaneafhandeling.

Expeditie in Europa
De afdeling Internationale expeditie is opgedeeld in twee regio’s:

  • Expeditie Centraal- en Oost-Europa

Specifiek gericht op bestemmingen als Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië. Ploeger werkt in deze landen met vaste agenten. Dankzij deze samenwerking is ook de lokale distributie zorgvuldig en betrouwbaar.

  • Expeditie West-Europa

Vooral gericht op Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk. Dankzij samenwerkingen met betrouwbare partners is dekking in deze landen gegarandeerd.

Naast expeditie in Centraal-, Oost- en West-Europa zijn er tal van andere mogelijkheden en bestemmingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op
Geïnteresseerd in de maatwerk logistieke concepten van Ploeger? Bent u benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf uw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact  op met één van onze medewerkers.

terug