Biologische opslag

De opslag van biologische producten is bij Ploeger Logistics in goede handen. Wij zijn in het bezit van het Skal-certificaat. Het certificaat is een waarborg voor consumenten dat de producten daadwerkelijk biologisch zijn. Het Skal-certificaat toont de betrouwbaarheid en zorgvuldigheid van Ploeger aan en draagt zo bij aan optimale dienstverlening naar onze klanten.

SKAL
De Stichting Skal houdt als onafhankelijke organisatie toezicht op de biologische productie in Nederland. De doelstelling van de stichting is om de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten te bevorderen. Ook de opslag en transport is hier onderdeel van. De Stichting Skal inspecteert regelmatig het proces door bedrijfsbezoeken, monsternames en administratieve beoordelingen.

Neem contact op
Geïnteresseerd in de maatwerk logistieke concepten van Ploeger? Bent u benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf uw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze medewerkers.

terug

gerelateerde oplossingen

Ik zoek een logistiek partner voor grondstoffen halffabricaten verpakkingsmaterialen