Visie en Missie

Waar gaan we als Ploeger Logistics voor? En waar staan we voor? Onderstaand onze visie (gaan) en missie (staan). Op onderstaande punten mag u ons afrekenen!

Visie

Als toonaangevende logistiek dienstverlener is ons doel voor 2019: een top 50 positie in de  contract logistiek en het contractvervoer binnen de Benelux. Daarnaast vormen supply chain oplossingen een belangrijke activiteit. Hoe gaan we dat realiseren?

  • We treden op als regisseur in het logistieke proces van u als onze klant waarbij we streven naar synergievoordelen.
  • Excellente dienstverlening realiseren we door flexibiliteit en klantgerichtheid.
  • We bieden onze klanten geïntegreerde logistieke concepten, ondersteund door moderne systemen.
  • Vanuit onze specialismen leveren we toegevoegde waarde.
  • We blijven werken aan een proactieve, hechte en open samenwerking met onze klanten.

Missie

Ploeger Logistics verzorgt contract logistiek en contract vervoer. Dit doen we binnen de business-to-businessmarkt. Wij nemen de logistieke zorg uit handen van onze klanten die zich op diverse posities binnen de supply chain bevinden. Hoe doen wij dat?

  • We bieden geïntegreerde concepten, waarbij de focus ligt op synergievoordelen door bundeling van volume, zowel op regio- als afleverniveau.
  • We streven in onze werkzaamheden naar een goede balans tussen innovatie, duurzaamheid en resultaat.
  • We combineren de kernwaarden van een open, hecht en betrokken familiebedrijf met de inzet van gepassioneerde medewerkers.

Het uiteindelijke doel van deze werkwijze is het bieden van op maat gemaakte logistieke concepten. Het spreekt voor zich dat wij die concepten op excellente wijze uitvoeren.

Waarden

Sleutelbegrippen die passen bij onze organisatie, zijn: passie, flexibiliteit, klantgerichtheid, excellente dienstverlening, innovatie en duurzaamheid. Daarbij blijven de kernwaarden van Ploeger, goede communicatie, betrokkenheid en respect, als familiebedrijf behouden. Want onze mensen maken ook in de toekomst het verschil.

terug