Pallet transport en opslag

U herkent het ongetwijfeld: een stampvolle opslag op uw eigen terrein. Tegelijk komen er iedere dag nieuwe producten bij. Waar laat u dat allemaal? Hoe zorgt u voor een veilige en overzichtelijke opslag van uw goederen? Van babyvoeding tot autobanden en van laarzen tot allerhande grondstoffen of seizoensproducten. Een warehouse biedt veel meer dan een paar muren en een dak. Ploeger Logistics investeerde de afgelopen jaren fors in een warehouse met toegevoegde waarde wat resulteerde in duurzaam en hypermodern warehouse in Nederland! 

Pallet transport binnen Nederland

Dat Ploeger vaak te zien is op de weg, is niet gek als je bedenkt dat we dagelijks met 185 vrachtwagens onderweg zijn! Dagelijks vervoeren wij voor onze opdrachtgevers door heel Nederland pallets. Het totaalplaatje van transport en opslag zal volledig in handen liggen bij Ploeger, waardoor u als klant volledig ontzorgt zal worden. Daarnaast zal er hierdoor efficiënter gewerkt kunnen worden. Nadat wij de orders ontvangen hebben, zullen onze warehousemedewerkers direct voor u aan de slag gaan om te zorgen alles gereed staat om de pallets binnen Nederland te vervoeren.

Voordelig pallet transport binnen de Benelux en Duitsland

Zoveel keus op het gebied van transport, herkent u dat? Ploeger kenmerkt zich door de focus te leggen op pallet transport binnen de Benelux en Duitsland. Door de groupage leveringen te clusteren kunnen we, mede door efficiënt te plannen, ritten goed combineren.

Pallet tranport Nederland en Benelux | Ploeger Logistics

Van kleine pallets tot complete ladingen

Ondanks dat Ploeger de focus niet legt op het transport van complete ladingen, bieden wij wel een totaalpakket aan. Dit wil zeggen dat we naast het dagelijkse groupagevervoer niet alleen deelladingen, maar ook complete ladingen verzorgen! Zet u samen met Ploeger de volgende stap om alles uit handen te geven, behalve de controle?

Pallet transport en opslag

Dankzij onze kennis en ervaring in succesvolle warehousing kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Het warehouse van Ploeger Logistics in Harderwijk beslaat ruim 35.000m². Uiteenlopende klanten slaan hier hun voorraad en productiematerialen op. Voor de meeste opdrachtgevers verzorgt Ploeger Logistics het gehele logistieke proces. De producten worden afgehaald bij de klant, ingeslagen en op voorraad gezet in het warehouse in Harderwijk, om vervolgens via ons groupagenetwerk en onze expeditie afdeling naar uw afnemers door heel Europa vervoerd te worden. Pallet transport en opslag nodig en direct weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via verkoop@ploeger.nl of 0341 – 46 65 11.

Vraag naar onze scherpe tarieven

Heeft u na het lezen van deze tekst vragen over pallet transport en onze op maat gemaakte tarieven? Neem contact met ons op via verkoop@ploeger.nl of 0341 – 46 65 11. Wij zullen u snel en duidelijk helpen om u te informeren over onze pallet transport tarieven.  

Lage investering

Een goed uitgerust warehouse is zeer kapitaalintensief. Het vraagt investering in het gebouw, een hoogwaardig machinepark en sterke, veilige stellingen. Daarnaast is het van groot belang om de ICT up-to-date te houden én de kennis van de medewerkers in het warehouse op peil te houden. Uw focus is uw eigen business, u wilt zich (terecht) geen zorgen maken over de opslag van uw voorraden. Ploeger Logistics neemt deze zorg graag uit handen. U profiteert van onze schaalgrootte tegen lagere kosten per pallet of per vierkante meter doordat de vaste kosten variabel worden. Het delen van de vaste kosten is een van de vele voordelen van een public warehouse.

Zekerheid

Ploeger Logistics zorgt bij haar warehouse-oplossingen voor zekerheid in combinatie met flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Real-time rapportage van voorraadmutaties 
  • Flexibiliteit in palletplaatsen of vierkante meters, bijvoorbeeld als uw voorraad of productie (onverwacht) stijgt of daalt 
  • Single-point of contact 
  • Kennis en ervaring met professioneel voorraadbeheer 
  • State-of-the-art warehousemanagementsoftware 
  • Diefstalpreventie door middel van uitgebreide beveiliging 
  • Ervaring met tijdelijke projecten
  • Value added logistics 
  • Pro-actief meedenken in logistieke oplossingen 
  • Scherpe, competitieve tarieven