Medewerker bedrijfsbureau

Als medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de totale administratie van een order. Dit betekent van het moment van het ontvangen van de order tot het moment dat de goederen in de vrachtwagen worden geladen. Je werkt hierbij in nauwe samenwerking met de afdelingen Warehouse en Transport. Door jouw werk zorg je ervoor dat ons Warehouse optimaal werkt en onze klanten tevreden zijn. Met je nieuwe team werk je samen om mooie resultaten te behalen.

In deze functie ondersteun je de Operationeel beheerder bij de dagelijkse gang van zaken, waaronder het opstellen van rapportages, het valideren, inplannen en voorbereiden van opdrachten voor de afdelingen Warehouse en Transport. Je krijgt leiding van de Coördinator Bedrijfsbureau.

Jouw profiel:
Je kunt duidelijk en klantvriendelijk communiceren met de interne klant. Ook werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig. Je kunt goed processen overzien en denkt in oplossingen.


Verder heb jij:

  • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau ;
  • Affiniteit met de wereld van transport en logistiek;
  • Goede beheersing van Excel;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal.

 

Wij bieden:

  • Een informele omgeving binnen een familiebedrijf waarin resultaat telt en successen met elkaar gedeeld worden;
  • Ruimte om te ontwikkelen en eventueel door te groeien;
  • Salaris tussen de € 1.941,- en € 2.457,- bruto per vier weken op basis van 40 uur per week.

 

Jouw reactie:

Stuur je sollicitatie naar personeel@ploeger.nl.  Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan telefonisch contact op met Jonathan Kuiper (Coördinator Bedrijfsbureau) via 0341 466 511. Vragen over de procedure kan je stellen aan Arieke Blom (HR Adviseur) via 0341-466570. 

Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces.