Operationele uitvoering

Altijd op de hoogte

Ploeger Logistics streeft altijd naar een hoog kwaliteitsniveau. De afspraken met onze klanten en de doelen worden vastgelegd in een Service Level Agreement en in KPI’s. Het is van groot belang dat deze strategische doelen bekend zijn binnen de gehele organisatie. Goede communicatie met het operationele personeel staat dan ook hoog in het vaandel bij Ploeger. Zo is iedereen binnen de organisatie bekend met de afspraken met onze klanten.

Draagvlak

Bij de implementatie van een nieuwe klant is het van belang dat de medewerkers van Ploeger voldoende kennis opbouwen voor een correcte operationele uitvoering. Ploeger hecht daarom veel waarde aan het sturen en begeleiden van de medewerkers. Zo creëren we op de werkvloer draagvlak voor het te verwezenlijken doel. Tevreden medewerkers zorgen voor een stimulerende bedrijfscultuur. Dat is in lijn met onze kwaliteiten van een open, hecht en betrokken familiebedrijf. Uiteindelijk draagt dat in belangrijke mate bij aan de klanttevredenheid.

Innovatie

Ook de innovatieve ICT-oplossingen van Ploeger zorgen voor een succesvolle operationele uitvoering. Met het elektronische uitwisselingssysteem (EDI) komen geautomatiseerde berichten, zoals transportopdrachten en orders, rechtstreeks in het TMS. Hier komen geen handmatige handelingen aan te pas. De informatie is altijd eenvoudig en snel op te vragen door de medewerkers van Ploeger. Dit versnelt het proces en draagt bij aan een overzichtelijke en optimale informatievoorziening.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de maatwerk logistieke concepten van Ploeger? Bent u benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf uw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze medewerkers.

terug