Relatiebeheer

Relatie met opdrachtgevers van groot belang

De relatie met klanten staat voor Ploeger Logistics hoog in het vaandel. Onze concepten voor contract logistiek en contract vervoer zijn het resultaat van een proactieve, hechte & open samenwerking met onze opdrachtgevers. De afdeling Customer Services van Ploeger heeft een centrale functie in de relatie met de klanten.

 

Vast aanspreekpunt

Ploeger werkt met vaste relatiebeheerders. Zo heeft u één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw bedrijf, product, markt en logistiek. Dankzij deze persoonlijke benadering kunnen wij uw logistieke opdrachten efficiënt organiseren en eventuele vragen adequaat beantwoorden.

Innovatieve systemen

Naast het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers dragen onze innovatieve systemen in belangrijke mate bij aan het relatiebeheer met onze klanten. Via track and trace met de EDI/Webportal kunnen opdrachtgevers de goederen op detailniveau volgen. Lees hier meer over bij Operationele uitvoering.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de maatwerk logistieke concepten van Ploeger? Bent u benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf uw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze medewerkers.

terug