Na ruim 15 jaar samenwerking hebben Dunlop Protective Footwear en Ploeger Logistics wederom de handtekening onder een nieuw meerjarig contract gezet. Beide partijen zetten komende jaren in op verdere intensivering van de samenwerking om de snelle veranderende markt met uitmuntende performance aan te kunnen.

Na een uitgebreid tendertraject, waar meerdere logistiek dienstverleners op aangesloten waren, is bevestigd dat de huidige samenwerking de optimaal oplossing is. Het aanbieden van het totaalpakket i.c.m. de prijs-kwaliteitverhouding is daarbij voor Dunlop doorslaggevend.

Ploeger verzorgt voor Dunlop de afvoer vanaf productie, opslag, voorraadbeheer, orderstromen en het transport naar de klanten van Dunlop in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De komende jaren zullen in het teken staan van het maximaal optimaliseren van de samenwerking en deze toekomstbestendig te maken. Middels o.a. KPI’s leggen Dunlop en Ploeger gezamenlijk doelstellingen vast die in een geplande operationele overlegstructuur gemonitord zullen worden.

Ploeger en Dunlop zijn trots op de langdurige samenwerking en kijken met veel enthousiasme uit naar de komende jaren.