Value Added Logistics

Robert Jan Bravenboer Operationeel Manager

Slimme logistiek bespaart niet alleen geld en tijd, maar voegt ook waarde toe. Daarom is het mogelijk om bij Ploeger Logistics Value Added Logistics (VAL) weg te zetten. Value Added Logistics zijn waarde toevoegende activiteiten waar wij in ondersteunen. Op deze manier zijn producten beter weg te zetten en kunnen processen geoptimaliseerd worden. Dankzij VAL is het mogelijk om te blijven voldoen aan de wensen van je eindklanten. Dát is de toegevoegde waarde van Ploeger Logistics.

Freek Bloemer – Wessanen

“Wij zien dat de verzoeken vanuit de retail en de eindklant steeds diverser worden. De één wil een nachtlevering, de ander in de ochtend, de één wil een speciaal type wagen of juist een speciaal label. De flexibiliteit van Ploeger gaat helpen bij het inwilligen van de vragen van de klant.”

Klantcase Wessanen - Ploeger

Freek Bloemer Supply Chain Manager - Wessanen

Value Added Logistics bij Ploeger Logistics

VAL-diensten waarbij wij kunnen ontzorgen (tot op colli- en palletniveau), zijn:

  • Verpakken, ompakken en sealen 
  • Labelen en etiketteren (SSCC-labels)
  • Assembleren
  • Kwaliteitscontrole, monsterafname en voorraadtellingen
  • Kantelen pallets
  • Push pull activiteiten
  • VAL activiteiten

 

Totaaloplossing
Bij Ploeger Logistics bieden wij onze opdrachtgevers totaaloplossingen vanuit de totale supply chain. Daardoor ben jij in staat om de focus te leggen op de core business en kun jij je klanten optimaal bedienen. 

Kostenbesparing
Met Value Added Logistics kun je jouw logistieke performance verbeteren tot in de kleinste details. We zorgen voor een scherpe kostprijs, omdat warehousing en Value Added Logistics op één locatie plaatsvinden, wat kosten bespaart en doorlooptijden verkort. Vervolgens zetten wij de bestellingen van jouw klanten weg in ons groupage-netwerk, waardoor de levering binnen 24 tot 48 uur binnen de Benelux getransporteerd kunnen worden.

Geef alles uit handen, behalve de controle.

Benieuwd naar de VAL-oplossingen voor jouw organisatie?

Vertel mij meer