Ploeger als logistiek dienstverlener 

Hoe groot een organisatie ook is, vaak wil je processen optimaliseren, laten groeien of uitbreiden. Goed ingeregelde logistiek kan helpen om tijd en kosten te besparen.

Innovatie door vooruitstrevend warehousemanagementsysteem (WMS)

Investeren in duurzaamheid mede door ons moderne (BREEAM Outstanding) warehouse

Korte lijnen door project consultancy waardoor proactief werken en snel schakelen mogelijk is 

Robert Jan Bravenboer Operationeel Manager

De organisatie van logistiek is van cruciaal belang. Door onze ervaring weten we dat het naadloos implementeren van logistiek een sleutelelement is om te voldoen aan de wensen van de klant en hierdoor een langdurige relatie op de bouwen.

Toeleveringsketens zijn complex en gevoelig omdat ze afhankelijk zijn van de steeds veranderende klanteisen. Een supply chain kan geen hoge waarde garanderen zonder effectief georganiseerd transport. Om deze reden is logistiek een van de meest cruciale factoren in de kwaliteit van de supply chain.

Als je kijkt naar goed uitgevoerde logistiek en transport, lijkt het misschien een eenvoudig proces. Niets is minder waar, want goed georganiseerde logistiek vereist veel speciale kennis, vaardigheden en professioneel management om het er eenvoudig uit te laten zien. Dit is juist ons doel. Zo nemen we al jouw logistieke zorgen uit handen, zonder dat je de controle verliest.

Continu verbeteren

Vanwege de verschillende eisen van de eindklant zijn we bij Ploeger Logistics continu bezig met procesoptimalisatie om betere resultaten te kunnen realiseren. We zorgen voor een snelle en veilige verzending, opslag en levering van jouw producten. Daarnaast kijken we per case waar we waarde kunnen toevoegen met als doel: volledige klantgerichte ontzorging binnen jouw organisatie. Zo integreren we diensten die waarde toevoegen en zorgen we ervoor dat jouw orders op de juiste tijd en locatie aankomen.