Grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsproducten

Diede Paauwe Commercieel Manager

Van grondstoffen tot halffabricaten en verpakkingsproducten, bij Ploeger Logistics kun je voor al jouw warehouse wensen terecht. Wij leggen de focus op synergievoordelen door bundeling van volume, zowel op regio- als afleverniveau, (kosten)efficiënt transport en warehousing. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers kwalitatieve service bieden en blijven we dicht bij onszelf. Bij Ploeger nemen we alles uit handen, behalve de controle.

Volledige ontzorging

Efficiënt vervoer en opslag
Bij Ploeger Logistics ontzorgen we onze opdrachtgevers in de opslag van grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsproducten. Het houden van deze voorraad kost geld en fysieke ruimte. Door dit zo efficiënt mogelijk in te richten bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ook het productieproces wordt hierdoor bevorderd. 

Voor de opslag van grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsproducten ben je bij Ploeger Logistics aan het juiste adres. Door (een deel van) de warehousing bij ons neer te leggen, ontzorgen we je in de supply chain keten. Zo is het mogelijk om goederen flexibel en op afroep op de juiste locatie af te laten leveren. Wanneer producten dit vereisen is het mogelijk om deze onder klimatologische omstandigheden op te laten slaan. Dankzij onze expertise, moderne faciliteiten en ons BREEAM warehouse nemen wij alles uit handen, behalve de controle.

Uitgesloten voorraadverschillen
Door onze nauwkeurige cycle counting garanderen wij zorgvuldig beheer van jouw voorraad. Daarnaast zijn voorraadverschillen tot een minimum beperkt, omdat we onze procedures strikt naleven.

Ben je benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf jouw logistieke proces kan ontzorgen? Graag maken we vrijblijvend kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen?

Laten we vrijblijvend kennismaken