Procesoptimalisatie

Peter Haarman Manager Bedrijfsvoering

Procesoptimalisatie bij Ploeger Logistics

Het is bij iedereen bekend dat de druk in de transportbranche vraagt om hoge efficiëntie. De wensen van de eindklanten veranderen en de digitalisering van processen ontwikkelen zich snel. Het is erg belangrijk om mee te gaan met deze ontwikkelingen en daarom zetten we bij Ploeger Logistics vol in op de optimalisatie van al onze processen. Zo maken we het voor onze opdrachtgever een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. 

  Procesoptimalisatie  

Bij de implementatie van nieuwe logistieke trajecten speelt het projectteam van Ploeger Logistics een primaire rol. Met dit projectteam, samengesteld uit stakeholders van alle betrokken afdelingen, worden nieuwe opdrachten op een zorgvuldige manier geïmplementeerd. Dit team weet tot in detail welke logistieke oplossing het beste bij de behoefte van jouw organisatie past en zet deze oplossing om in procedures. Zo leggen we de basis voor een solide samenwerking.

Blijvende toegevoegde waarde voor onze klanten
Om de logistieke processen na de implementatie te blijven optimaliseren, plannen we bij Ploeger Logistics frequent een operationele en strategische overleggen in met onze opdrachtgevers. Tijdens deze overleggen bespreken we onder andere de performance, prognoses, toekomstige ontwikkelingen en verbeteringsprocessen.Daarnaast bekijken we proactief welke aanbevelingen we in kunnen zetten om de logistiek te verbeteren. 

Gedetailleerde registratie
In Harderwijk beschikken wij over een BREEAM outstanding warehouse voor food- en non-foodproducten. Het hart van ons voorraadbeheer is de gedetailleerde registratie van alle goederen in ons warehouse management systeem

Met dit innovatieve systeem beheren we jouw voorraden op verschillende niveaus: THT-, Fifo-, batch- of SSCC-niveau. Daarnaast kun je in ons webportal terecht voor real time voorraadposities, track and trace, adreslabels, in- en uitslagdocumenten en mutaties.

Uitgesloten voorraadverschillen
Door onze nauwkeurige cycle counting garanderen wij zorgvuldig beheer van jouw voorraad. Daarnaast zijn voorraadverschillen tot een minimum beperkt, omdat we onze procedures strikt naleven.

Ben je benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf jouw logistieke proces kan ontzorgen? Graag maken we vrijblijvend kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Benieuwd naar de oplossingen voor jouw organisatie?

Vertel mij meer