Ploeger als logistiek dienstverlener

Ben je op zoek naar complete logistieke ontzorging binnen de Benelux? Ploeger Logistics biedt meer dan alleen transport; we denken graag mee over geïntegreerde supply chain oplossingen. Altijd gericht op jouw specifieke behoeften.

Innovatie door vooruitstrevend transportmanagementsysteem (TMS)

Investeren in duurzaamheid mede door ons modern wagenpark en Lean & Green filosofie

Ontzorgen met klantspecifiek maatwerk waarbij jij en je organisatie centraal staan

Robert Jan Bravenboer Operationeel Manager

Onze manier van logistiek dienstverlenen is erop gericht dat onze opdrachtgevers bezig kunnen zijn met de core-business van hun organisatie. Ons doel is om onze relaties volledig te ontzorgen, zonder de controle uit het oog te verliezen. Dit doen we door proactief te sturen op de KPI’s en in te zetten op periodiek overleg op strategisch en operationeel niveau. Met onze transportoplossingen, specialistische distributienetwerk in de Benelux én ons efficiënt ingerichte bedrijfsbureau & planning, nemen we alles uit handen, behalve de controle. Zo kun jij doen waar je het beste in bent.

Logistieke oplossingen van Ploeger Logistics

Veel meer dan alleen transport

Op zoek naar volledige, logistieke ontzorging? Bij Ploeger Logistics kijken we verder dan alleen transport en denken we graag mee over geïntegreerde supply chain oplossingen. De toegevoegde waarde die wij kunnen bieden, bestaat uit allerlei logistieke concepten en diensten. 

 

Onze missie is om jouw logistieke vraag om te zetten in een maatwerkoplossing. Want wij geloven dat geen klant of case hetzelfde is. Benieuwd welke logistieke processen we samen kunnen optimaliseren?