Ploeger als logistiek dienstverlener

Transport bij Ploeger Logistics

Robert Jan Bravenboer Business Unit Manager Harderwijk

Onze manier van logistiek dienstverlenen is erop gericht dat onze opdrachtgevers bezig kunnen zijn met de core-business van hun organisatie. Ons doel is om onze relaties volledig te ontzorgen, zonder de controle uit het oog te verliezen. Dit doen we door proactief te sturen op de KPI’s en in te zetten op periodiek overleg op strategisch en operationeel niveau. Met onze transportoplossingen, specialistische distributienetwerk in de Benelux én ons efficiënt ingerichte bedrijfsbureau & planning, nemen we alles uit handen, behalve de controle. Zo kun jij doen waar je het beste in bent.

Logistieke oplossingen van Ploeger Logistics

Groupage transport
Ploeger Logistics Groupage
Contractvervoer
Transport Ploeger
Extra service

Op zoek naar een logistieke oplossing die specifiek gericht is op jouw dienstverlening?

Veel meer dan alleen transport

Op zoek naar volledige, logistieke ontzorging? Bij Ploeger Logistics kijken we verder dan alleen transport en denken we graag mee over geïntegreerde supply chain oplossingen. De toegevoegde waarde die wij kunnen bieden, bestaat uit allerlei logistieke concepten en diensten. 

 

Onze missie is om jouw logistieke vraag om te zetten in een maatwerkoplossing. Want wij geloven dat geen klant of case hetzelfde is. Benieuwd welke logistieke processen we samen kunnen optimaliseren?