Levensmiddelen en (bio) warehouse food

Adwin Ploeger Algemeen Directeur

Bij Ploeger Logistics nemen we alles uit handen, behalve de controle. Dit doen we ook voor het transport van levensmiddelen en warehousing van foodproducten. Innovatie, duurzaamheid en resultaat staan hierbij altijd centraal. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgever optimaal van dienst zijn en volledige ontzorging bieden.

Volledige ontzorging

Skal certificaat
Warehousing van food en biologische producten is bij Ploeger Logistics in goede handen. Hiervoor beschikken wij over het Skal certificaat. Het certificaat is een waarborg voor consumenten dat de producten daadwerkelijk biologisch zijn. Het Skal-certificaat toont de betrouwbaarheid en zorgvuldigheid van Ploeger Logistics aan en draagt zo bij aan optimale dienstverlening naar onze opdrachtgevers.

De Stichting Skal houdt als onafhankelijke partij toezicht op de biologische productie in Nederland. De doelstelling van de stichting is om de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten te bevorderen. Ook de opslag en transport is hier onderdeel van. De Stichting Skal inspecteert regelmatig het proces door bedrijfsbezoeken, monsternames en administratieve beoordelingen.

Voedselveiligheid
Naast de certificeringen voldoen alle locaties en het wagenpark van Ploeger Logistics aan de wetgeving en eisen op het gebied van onder andere hygiëne, voedselveiligheid en duurzaamheid.
Wanneer producten dit vereisen is het mogelijk om deze onder klimatologische omstandigheden op te laten slaan. Dankzij onze expertise, moderne faciliteiten en ons BREEAM warehouse nemen wij alles uit handen, behalve de controle. Hiervoor kunnen we je ontzorgen in de transport voor levensmiddelen en warehousing van foodproducten.

Het hart van ons voorraadbeheer is de gedetailleerde registratie van alle producten en grondstoffen in ons warehouse management systeem. Met dit innovatieve systeem beheren we jouw voorraden op verschillende niveaus: THT-, Fifo-, batch- of SSCC-niveau. Daarnaast kun je in ons webportal terecht voor real time voorraadposities, track and trace, palletlabels en inslagdocumenten. 

Uitgesloten voorraadverschillen
Door onze nauwkeurige cycle counting garanderen wij zorgvuldig beheer van jouw voorraad. Daarnaast zijn voorraadverschillen tot een minimum te beperken, omdat we onze procedures strikt naleven.

Ben je benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf jouw logistieke proces kan ontzorgen? Graag maken we vrijblijvend kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen?

Laten we vrijblijvend kennismaken