Nieuws

Het clusteren van zendingen – Wim over de efficiëntie van groupage transport bij Ploeger

In de wereld van transport en logistiek is efficiëntie de sleutel tot succes. Eén van de methoden die deze efficiëntie bereikt, is het clusteren van zendingen, ofwel groupage transport. Bij groupage transport worden verschillende kleine ladingen samengevoegd tot één grote lading. Door de verschillende individuele zendingen te combineren, wordt het transport zo efficiënt mogelijk georganiseerd. Wim van 't Ende, Manager Transport en Customer Service bij Ploeger, vertelt je er graag meer over.

Lees verder
Wim over Groupage Transport

Toekomstbestendige logistiek: de impact van een BREEAM-NL Outstanding Warehouse

Ontdek het meest duurzame warehouse van Ploeger Logistics, bekroond met het hoogste BREEAM-certificaat en een indrukwekkende score van 92,5% & 88,9%! Dit ruime warehouse met een capaciteit van 25.000m2 biedt niet alleen een duurzame omgeving, maar ook een gezonde werkomgeving voor medewerkers. Ontdek de voordelen van een BREEAM-warehouse, zoals kostenbesparingen en bevordering van gezondheid en productiviteit.

Lees verder
Duurzaam BREAAM Warehouse Ploeger

Ploeger Logistics en BrandFactory12 bundelen krachten voor bloeiende B2C&B2B samenwerking

De samenwerking tussen Ploeger Logistics en BrandFactory'12 is gestart in 2023. BrandFactory’12 staat bekend om haar uitgebreide assortiment van consumentengoederen en bedient zowel B2B- als B2C-klanten. De implementatie van de samenwerking is zorgvuldig voorbereid en succesvol afgerond, waarbij Ploeger Logistics een essentiële rol speelt in het lossen, opslaan en orderafhandeling voor zowel B2B- als B2C-zendingen. Ploeger betreedt nu ook het B2C-segment, waarbij we verantwoordelijk zijn voor het inpakken en verpakken van goederen.

Lees verder

Ploeger Logistics viert dit jaar haar 85-jarig jubileum

Als familiebedrijf kent Ploeger Logistics een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1938, toen het werd opgericht als Ploeger Transport. Sindsdien heeft Ploeger Logistics zich ontwikkeld tot een betrouwbare logistiek dienstverlener met een duidelijke focus op partnerships, innovatie en duurzaamheid. Dit jaar viert Ploeger Logistics haar 85-jarig jubileum!

Lees verder
85-jarig bestaan Ploeger Logistics

Intensieve samenwerking met Horizon Natuurvoeding van start

Per februari is Ploeger gestart met een intensieve samenwerking met Horizon Natuurvoeding BV. Horizon is een Nederlands ambachtelijk productiebedrijf dat zich dit jaar 45 jaar richt op de import en verwerking van biologische noten, zaden en zuidvruchten. Dankzij de samenwerking met Ploeger kan Horizon zich nog meer focussen op de import, export en productie van haar categorieën. We kijken uit naar deze samenwerking!

Lees verder
Duurzame samenwerking Horizon

Van chauffeur tot ambassadeur – Herman over groupage transport bij Ploeger

Bij groupage transport kunnen er veel uitdagende situaties ontstaan. Als er wat gebeurt, dan is het van belang om snel te schakelen. Hoe ga je als chauffeur met soortgelijke situaties om? Herman Nieuwenhuis, chauffeur bij Ploeger Logistics, vertelt je er graag meer over. 

Lees verder
Groupage transport Herman

Waarom zijn certificeringen, zoals BRC en SKAL, belangrijk in de logistiek?

In een wereld waar transparantie centraal staat, is het belangrijk om aan te kunnen tonen hoe er om wordt gegaan met certificering.

Lees verder
SKAL en BRC certificering

Duurzame samenwerking gestart met Asia Food

Asia en Ploeger hebben de handen in één geslagen om diverse logistieke activiteiten, zoals de handling van containers/inbound/opslag en outbound van goederen uit te voeren. Asia Express Food is totaalleverancier van Aziatische, Afrikaanse en Indiase levensmiddelen in heel Europa. We kijken uit naar een duurzame samenwerking!

Lees verder
Asia Food Start Samenwerking 2022

Kostenontwikkelingen in het wegvervoer

Jaarlijks worden de tarieven voor het wegvervoer geïndexeerd aan de hand van de NEA-index. Bij deze berekeningen worden de kostenontwikkelingen inzichtelijk gemaakt over het binnenlandse en internationale wegtransport. Wat kunnen we verwachten voor 2023?

Lees verder
NEA Indexaties Wat Betekent Het Voor Jou Ploeger Logistics

Relatiebeheer als sleutel tot succes

Om goederen zo efficiënt en goed mogelijk van A naar B te verplaatsen, op te slaan en af te leveren is relatiebeheer bij Ploeger de sleutel tot succes.

Lees verder
Relatiebeheer Diede Paauwe

Ploeger Logistics heeft het meest duurzame warehouse in de regio!

Dit blijkt opnieuw uit het BREEAM-certificaat, waarop een score staat van maar liefst 88,9%. De afgelopen 3 jaar heeft Ploeger de uitbreiding van dit BREAAM outstanding warehouse in gebruik genomen met een capaciteit 25.000m2.

Lees verder
BREAAM Certificaat Ploeger Logistics

Nieuwe samenwerking met HKliving

Ploeger Logistics en HKliving uit Dronten starten duurzame samenwerking op het gebied van warehousing en transport. Ploeger verzorgt voor HKliving […]

Lees verder