Als logistiek dienstverlener is het onze taak dat jouw goederen op het juiste moment en op de juiste locatie gebracht worden. Dit doen we door logistieke oplossingen te bieden die passen bij jouw situatie. 

Benelux als specialisme
Kwaliteit is de drijfveer van onze organisatie. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd als partner in de Benelux. Door de focus te leggen op dit gebied waarborgen wij onze kwaliteit. We nemen dan ook graag alles uit handen, behalve de controle. 

Valt 90% van je zendingen binnen ons werkgebied, maar wil je voor de andere 10% ook ontzorgd worden? Ook dan staan we graag voor je klaar. Deze zendingen zullen we, onder onze regie, uit laten voeren door onze subcontractors.

Centrale ligging in Nederland
Het hart van Ploeger Logistics bevindt zich in Harderwijk. Onze locatie bevindt zich dicht bij de belangrijkste snelwegen van Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw zendingen binnen 24 tot 48 uur op een efficiënte manier op de juiste bestemming afleveren.

Heeft jouw organisatie extra ondersteuning nodig op het gebied van transport? Bij Ploeger Logistics geef je alles uit handen, behalve de controle.

Benieuwd naar de oplossingen voor jouw organisatie?

Vertel mij meer