Relatiebeheer

Relatiebeheer als sleutel tot succes

Bij Ploeger Logistics is de relatie met opdrachtgevers één van de belangrijkste processen. We houden van korte lijntjes en focussen ons op een proactieve, hechte en open samenwerking. Hoe we dit doen?

Vast aanspreekpunt
We werken met vaste relatiebeheerders. Zo is er één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van je organisatie, product, markt en logistieke oplossingen. Dankzij deze korte lijntjes en betrokkenheid kunnen wij jouw logistieke opdrachten zo efficiënt mogelijk organiseren. Niet alleen voor jou, maar ook voor je eindklanten. 

Innovatieve systemen
Naast het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers, dragen onze innovatieve systemen bij aan het relatiebeheer. Via track and trace met de EDI/Webportal kunnen opdrachtgevers de goederen op detailniveau volgen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kunnen we eventuele problemen direct tackelen.

Is er een oplossing die bij jou past?
Geïnteresseerd in de logistieke en maatwerk oplossingen van Ploeger Logistics? Of ben je benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf jouw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze medewerkers.

Wij denken graag met je mee over een passende oplossing

Vertel mij meer

Er is veel duidelijkheid door het online webportal. Als ik bepaalde informatie nodig heb, staat dit gelijk paraat. Dat geeft mij het gevoel, ook al zijn we een kleine klant van Ploeger, om belangrijk te zijn en onderdeel te zijn van het totaalpakket.

René de Vries Supply Chain Manager - Heartland Food Products Group