IT systemen

Bij Ploeger Logistics vinden we het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen. Hier horen ook innovatieve ICT-oplossingen bij die alle processen gemakkelijker en efficiënter maken.

Innovatieve oplossingen

Door innovatieve ICT-oplossingen in te zetten zorgen we voor een succesvolle operationele uitvoering. Dit doen we door ons elektronische uitwisselingssysteem in te zetten (EDI). Met het EDI komen geautomatiseerde berichten, zoals transportopdrachten en orders, rechtstreeks in het transport management systeem (TMS). Hier komen geen handmatige handelingen aan te pas. De informatie is altijd snel en eenvoudig op te vragen wat het proces versnelt en bijdraagt aan een overzichtelijke en optimale informatievoorziening.

ICT-oplossingen

Ploeger Logistics investeert volop in hoogwaardige en innovatieve IT-oplossingen. Deze oplossingen dragen bij aan de optimalisatie van het proces. We beschikken over een geavanceerd Transport Management Systeem (TMS) en een Warehouse Management Systeem (WMS). Met dit elektronische uitwisselingssysteem kunnen we geautomatiseerde berichten, zoals transportopdrachten, digitaal delen tussen de systemen van jouw organisatie, afnemers en die van Ploeger Logistics. Deze ingelezen orders komen rechtstreeks in ons TMS of WMS, zonder dat daar handmatige handelingen aan te pas komen. 

Track & trace

Ons webportal beschikt over een track and trace en live ETA’s opties. Ons innovatieve en geavanceerde warehouse- en transportmanagementsysteem zorgen dagelijks voor een optimale planning, registratie en informatie van de zendingen. Alle eigen auto’s en zendingen zijn met track and trace 24/7 nauwkeurig en op detailniveau te volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status van het transport en geef je alles uit handen, behalve de controle.