Warehousing

Volledige ontzorging van jouw warehousing en logistieke proces.

Robert Jan Bravenboer Operationeel Manager

Een warehouse enkel een paar muren en een dak? Wij denken daar anders over.

De afgelopen jaren investeerden we bij Ploeger Logistics fors in supply chain oplossingen met toegevoegde waarde voor onze relaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan investeringen in ons warehouse managementsysteem, waarbij we mogelijkheden bieden voor diverse realtime rapportages en specifieke berichtgevingen tussen opdrachtgever, afnemer en dienstverlener. Bij Ploeger Logistics geef je alles uit handen, behalve de controle.

René de Vries – Heartland

“Ploeger kan aantonen dat ze dit hele proces onder controle hebben. Dit gaat vanaf het moment van bestellen tot aan het moment van afleveren aan de klant. Wij hadden daar gelijk een goed gevoel bij, maar natuurlijk moet je altijd eventjes eerst aftasten of dat ook echt goed werkt. Na een korte periode bleek het al erg goed te gaan en we zijn nog steeds heel blij met de dienstverlening.”

René de Vries Supply Chain Manager - Heartland Food Products Group

Warehousing bij Ploeger Logistics

Van grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsproducten, consumentengoederen tot levensmiddelen (bio) foodproducten. Ons warehouse biedt veel meer dan een paar muren en een dak.

Onze relaties staan altijd op één, dus we doen er alles aan om hen volledig te ontzorgen en klantgericht te werken. Zo investeerden we de afgelopen jaren in supply chain oplossingen om onze warehousing diensten nog waardevoller te maken. Dit uit zich in:

 • Real-time rapportages van voorraadmutaties
 • Voorraad en ordermanagement
 • Flexibiliteit in palletplaatsen van bij (onverwachte) stijging of daling van voorraad
 • Diefstalpreventie door uitgebreide beveiliging
 • Value Added Logistics, het labelen, ompakken, herverpakken, sealen of assembleren van jouw producten.

 

Onze rol is om jouw logistieke behoefte om te zetten in een operational manual. Dankzij onze kennis, ervaring en professionaliteit in warehousing hebben onze relaties geen enkel omkijken naar hun logistieke proces.

Van warehousing tot fysieke distributie
Ons warehouse in Harderwijk heeft een totaal aantal van 55.000 palletplaatsen. Meerdere uiteenlopende opdrachtgevers slaan hier hun voorraad en productiematerialen op.
Voor een aantal opdrachtgevers blijft het niet bij warehousing alleen en nemen wij de totale supply chain uit handen. Vanaf de productie tot levering bij de afnemer ontzorgen wij opdrachtgevers in dit gehele proces. Hierbij nemen wij ook het pallet transport van goederen binnen de Benelux op ons. Op deze manier hoeven onze opdrachtgevers geen focus op hun warehousing en de fysieke distributie te leggen.

Geef alles uit handen, behalve de controle.

Benieuwd naar de warehousing oplossingen voor jouw organisatie?

Vertel mij meer

Werkwijze warehousing bij Ploeger Logistics

 • Tijdens onze kennismaking bespreken we het logistieke profiel en het specifieke vraagstuk van jouw organisatie.

   

 • Samen bekijken we welke oplossingen het best aansluiten bij jouw organisatie. Zijn er specifieke wensen qua inrichting, temperaturen in het warehouse of andere belangrijke zaken? Ook deze bespreken we met elkaar.

 • Nadat de situatie in kaart is gebracht, starten we met een projectteam aan de implementatie. Afhankelijk van de situatie hanteren we één tot vier maanden als implementatietermijn. Tijdens de implementatie staat volledige ontzorging centraal.

 • Wij blijven investeren in onze partnerships en gaan uitdagingen samen aan. Verandert er een situatie waardoor de behoefte qua warehousing verandert? Of is er een ander vraagstuk? Wij denken graag blijvend met je mee.