Werkwijze

Diede Paauwe Commercieel Manager

Alles uit handen, behalve de controle

Bij Ploeger Logistics nemen we graag alles uit handen, behalve de controle. Dit doen we door samen projecten aan te gaan als betrokken partners. We helpen graag om een logistieke oplossing te vinden die bij jouw organisatie en situatie past, zodat we blijvend kunnen ontzorgen.

  • Bij Ploeger Logistics vinden we dat een goed partnership gebaseerd is op vertrouwen en respect. Naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen vinden we daarbij erg belangrijk. Daarom komen we graag in contact om jouw situatie te bespreken. We inventariseren welke oplossingen er aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

  • Bij Ploeger Logistics denken we in custom made oplossingen en geloven we dat elke case een eigen aanpak verdient. We vertalen jouw wensen naar een voorstel. Samen bespreken we welke (maatwerk)oplossingen we kunnen bieden om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en bekijken we het zendingsprofiel. Deze punten nemen we mee om een vertaalslag te kunnen maken naar de praktijk. Dit doen we door samen een aantal fases door te lopen, te kwantificeren en dit weg te zetten in een roadmap voor jouw organisatie.

  • We hebben de situatie helder en starten met een projectteam aan de implementatie. Tijdens de implementatie staat volledige ontzorging centraal. Door een strategisch partnership aan te gaan zorgen we ervoor dat we een stabiele, logistiek partner zijn. Dit kunnen we niet alleen. We bespreken samen wat de uitdagingen zijn en blijven communiceren om tot een waardevolle samenwerking te komen.

  • Na de implementatie blijven we investeren in onze partnerships en gaan uitdagingen graag samen aan. Vindt er binnen jouw organisatie of bij de eindklant een verandering plaats? Dan denken wij graag mee om een blijvende toegevoegde waarde te kunnen bieden. Daarnaast kijken we hoe we processen tijdens het partnership continu kunnen optimaliseren middels continuous improvement. Zodat we alles uit handen kunnen nemen, behalve de controle.

Altijd op de hoogte

Bij Ploeger Logistics streven we naar een hoog kwaliteitsniveau. De afspraken en doelen leggen we vast in een Service Level Agreement en in KPI’s. Daarnaast houden we je altijd op de hoogte met onze eigentijdse IT-oplossingen. Deze oplossingen dragen bij aan de optimalisatie van het proces.

We beschikken over een geavanceerd Transport Management Systeem (TMS) en een Warehouse Management Systeem (WMS). Met dit elektronische uitwisselingssysteem kunnen we geautomatiseerde berichten, zoals inslag, uitslag en voorraad digitaal delen tussen de systemen van jouw organisatie en die van Ploeger Logistics. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status. 

Al deze informatie is terug te vinden in ons webportal die beschikt over track and trace en live ETA’s opties. Ons innovatieve en geavanceerde planning- en transportmanagementsysteem zorgt dagelijks voor een optimale planning en registratie van de zendingen. Alle zendingen zijn met track and trace 24/7 nauwkeurig en op detailniveau te volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status van jouw goederen.

Maatwerk
Naast de logistieke oplossingen is het ook mogelijk om te ontzorgen op het gebied van maatwerk. Graag denken we mee welke processen we kunnen optimaliseren om zo te sturen op tijd- en kostenbesparing. Wij richten onze werkwijze in op jouw specifieke wensen, tot op colli- en palletniveau. 

Dienstverlening zit in het DNA
Ploeger Logistics is een betrokken, ambitieus familiebedrijf dat ontzorgt op het gebied van logistieke oplossingen. Betrokkenheid, resultaat en kwaliteit staan hierbij voorop. En dat is niet voor niets, dienstverlenen en ontzorgen zit in ons DNA. Door een strategisch partnership aan te gaan met de juiste implementatie zijn we een stabiele logistiek partner. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken. 

Benieuwd op welke manier we jouw organisatie volledig kunnen ontzorgen?