Een tastbaar resultaat van onze continue inspanningen op het gebied van verduurzaming, innovatie en digitalisering. We staan als familiebedrijf op plek 59, waar we vorig jaar nog op plek 87 stonden. 

We blinken met name uit in duurzaamheid en ketenregie. Met ons BREEAM outstanding warehouse wisten we vorig jaar al de vijf sterren aan te tikken en deze houden we dit jaar vast. Daarnaast krijgen we op het gebied van duurzaam transport vier sterren, onder andere door de inzet van meer elektrische vrachtwagens op onze dedicated locaties.

Andere groei ten opzichte van vorig jaar zit in het verder optimaliseren van de ketenregie. Kort gezegd komt het erop neer dat we samen met een strategisch partner het transport efficiënter inrichten. Zij zijn gevestigd in het zuiden van het land en zijn in staat om ondersteuning te bieden bij transport richting België, andersom nemen wij van hun noordelijke binnenlandse ritten over. 

We blijven verder ontwikkelen, zo hebben we digitalisering dit jaar hoog op onze agenda staan, onder andere met de komst van onze CO2-uitstoot rapportagetool. Hiermee innoveren we als logistiek dienstverlener en kunnen we onze opdrachtgevers nog meer inzicht, efficiëntie en duurzaamheid bieden. 

Kortom, we zijn trots dat onze inzet en ambities steeds meer beloond worden en blijven kijken naar kansen om de groei door te zetten.