Consumentengoederen

Diede Paauwe Commercieel Manager

We leven in een tijd waar consumptie van goederen een hot topic is. Om deze goederen bij de eindgebruiker te krijgen is een logistieke oplossing van belang.  Wij kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen met een passende logistieke oplossing op maat. Bij Ploeger nemen we alles uit handen, behalve de controle.

Transport en voorraadbeheer

Het warehouse van Ploeger Logistics biedt tevens volop mogelijkheden voor consumentengoederen. Naast de op- en overslag verzorgen wij ook kwaliteitscontroles, tellingen en het uitpakken, ompakken en inpakken van consumentenproducten. Daarnaast kunnen wij jouw producten voorzien van commerciële uitingen als etiketten en behoort het samenstellen van verkoopdisplays tot de mogelijkheden.

Door onze kennis en ervaring weten we dat er allemaal randzaken bij consumentengoederen kan komen kijken. Voor jouw als opdrachtgever kan dit best een drempel zijn. Daarom ondersteunen we je bij randzaken zodat we je kunnen ontzorgen waar dat nodig is.

  • Aanvoer van goederen vanaf productielocaties in Nederland en het buitenland Containerlossing
  • Douane afhandeling
  • Warehousing
  • Monsterafname, kwaliteitscontroles en tellingen
  • Aflevering op distributiecentrum of detailhandel

Aansluiten bij jouw wensen
Dankzij de schaalgrootte van Ploeger Logistics vangen we seizoens- en trendpieken flexibel op. De inzet van onze wagens en personeel sluit zo uitstekend aan bij jouw behoefte aan transport. Ons innovatief en geavanceerd warehouse  – en transportmanagementsysteem  zorgt dagelijks voor een optimale planning en registratie van de zendingen. Hierdoor zijn alle zendingen met Track and Trace 24/7 nauwkeurig te volgen.

Heeft jouw organisatie consumentengoederen waar je op het gebied van transport en logistiek extra ondersteuning bij kunt gebruiken? Bij Ploeger Logistics geef je alles uit handen, behalve de controle.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

We gaan graag met je in gesprek