Een rijke geschiedenis als betrouwbare logistieke partner

Als familiebedrijf kent Ploeger Logistics een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1938, toen het werd opgericht als Ploeger Transport. In dat jaar koopt Willem Ploeger een vrachtwagen voor het transport van melk. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een betrouwbaar transportbedrijf die nationaal allerlei transporten verzorgde.

In 1976 neemt Jaap Ploeger het stuur in handen. Hij start met grensoverschrijdend vervoer, een tweede stap richting het Ploeger van nu. Als derde generatie van het familiebedrijf nam Adwin Ploeger in 2007 het roer over. Met zijn komst werd de focus op het compleet logistiek ontzorgen sterker.

Sindsdien heeft Ploeger Logistics zich ontwikkeld tot een betrouwbare logistiek dienstverlener met een duidelijke focus op partnerships, innovatie en duurzaamheid. Vandaag de dag is Ploeger Logistics uitgegroeid tot een betrokken logistiek partner, gespecialiseerd binnen de Benelux. We blijven investeren in onze medewerkers en leggen de focus op de specialismen waar we goed in zijn, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen en blijven bieden. Het is onze missie om onze klanten alles uit handen te nemen, behalve de controle.

Als familiebedrijf kijken wij met vertrouwen en gezonde ambitie uit naar de toekomstige uitdagingen zoals de verduurzaming, digitalisering en innovatieve partnerships.