Strategische partnerschappen staan ​​bovenaan de bedrijfsagenda van veel organisaties. Supplier Relationship Management wordt gezien als een van de weinige overgebleven inkooponderwerpen die nog steeds een significant verschil kunnen maken tegenover de concurrentie. Veel organisaties ondervinden moeilijkheden bij het aangaan, ontwikkelen en beheren van samenwerkingsverbanden. Met name relatiebeheer wordt genoemd als primaire redenen voor falen, naast technische en functionele competenties.

Leveringsmanagement inzetten als strategische pijler

Relatiebeheer is gericht op gezamenlijke waardecreatie op basis van vertrouwen en een open, eerlijke communicatie. Het benutten van de capaciteiten van leveranciers wordt gezien als de belangrijkste strategische pijler. Veeleisende klanten, kortere productlevenscycli, aanhoudende druk op kosten en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn van grote invloed bij relatiebeheer.

Relatiebeheer als sleutel tot succes

Om goederen zo efficiënt en goed mogelijk van A naar B te verplaatsen, op te slaan en af te leveren is relatiebeheer bij Ploeger de sleutel tot succes. Door een goede relatie te onderhouden is er één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van jouw organisatie, product, markt en logistieke oplossingen. Dankzij onze korte lijntjes en betrokkenheid kunnen opdrachten zo efficiënt mogelijk georganiseerd worden. Niet alleen voor jou als organisatie, maar ook voor je eindklanten. Dankzij deze betrokkenheid kom je als organisatie niet voor verrassingen te staan en worden eventuele problemen op voorhand voorkomen.

Het is van belang dat je heel accuraat te werk gaat. Bij Ploeger merk ik dat dit gewoon de standaard is en daardoor is er een ideale match.

René de Vries, Supply Chain Manager Heartland