Internationaal transport

Met speels gemak verzorgt Ploeger Logistics uw zendingen naar West-, Centraal- en Oost-Europa. Wij zorgen dat u continu in verbinding staat met uw internationale klanten. De combinatie van een sterk internationaal distributienetwerk, transportmanagementsysteem en een uitgebreid landenspecialisme zorgen voor kwalitatieve leveringen.

Internationale logistieke oplossing

In de internationale expeditie heeft Ploeger een waterdicht netwerk van agenten en charters. Zo biedt Ploeger altijd dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit als met onze groupagediensten in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Ons doel? Klanten altijd een concrete kwalitatieve logistieke oplossing bieden. 

Milieu én portemonnee

Alle voertuigen van Ploeger zijn voorzien van een moderne boordcomputer. Zo weten wij 24 uur per dag waar de chauffeur is en kunnen we zo nodig de planning bijstellen. Want een efficiënte planning in combinatie met een hoge beladingsgraad op de heen- en terugweg zijn gunstig voor het milieu én uw portemonnee!

Direct een afspraak maken voor meer informatie over internationaal transport voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via verkoop@ploeger.nl of 0341 – 46 65 11.


Prettige samenwerking

Eén van de klanten van Ploegers afdeling Internationaal Transport is AWL. Dit Harderwijkse bedrijf maakt high-tech robotlasmachines voor de automotive sector. Ron ter Kamp van AWL is enthousiast over de samenwerking met Ploeger: “Onze machines zijn cruciaal voor het productieproces van auto’s. Op tijd en volgens afspraak leveren is voor ons van enorm groot belang, omdat claims bij een stilstaande lopende band er niet om liegen. Wij gebruiken het logistieke netwerk van Ploeger voor alle leveringen ten oosten van het voormalige IJzeren Gordijn. Daarbij werken we zeer adhoc, omdat ons productieproces weleens iets uitloopt. Ploeger laat iedere keer weer zien hierin mee te kunnen schakelen en weet altijd netjes de leverafspraken te realiseren. Tel daarbij de zorgvuldigheid waarmee de chauffeurs met onze machines omgaan op en je hebt de perfecte ingrediënten voor een succesvolle samenwerking!”

Voordelen van internationaal transport

In onze dienstverlening staat u altijd centraal. Wij begrijpen dat u geen zorgen wilt hebben over uw internationaal transport. Daarom nemen wij u dat graag uit handen, zonder de controle volledig van u over te nemen:

  • Alles uit handen, behalve de controle

  • U maakt gebruik van een professioneel, wereldwijd distributienetwerk

  • Geen zorgen over uw zending door continu inzicht

  • Ervaren chauffeurs die uw klanten professioneel benaderen

  • Snelle levertijden dankzij korte lijnen met alle belangrijke plaatsen in Europa