Werken bij Ploeger Logistics

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de transport en logistiek? Bij Ploeger Logistics zijn we altijd op zoek naar betrokken medewerkers die ons familiebedrijf helpen groeien. 

Ploeger is een familiebedrijf met een open en betrokken sfeer waar medewerkers iedere dag het verschil maken.

Naast een passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Want één ding is zeker: bij Ploeger sta je nooit stil.

Stage lopen bij Ploeger Logistics?

Zoek je voor je mbo of hbo-studie een stageplaats of afstudeeropdracht? Bij Ploeger Logistics zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Wanneer je stage bij ons loopt mag je rekenen op interessante projecten en professionele begeleiding. Ben je geïnteresseerd om stage te lopen in de logistiek? Neem dan contact op via hr@ploeger.nl om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Wil jij werken bij Ploeger Logistics?

Bekijk hier de openstaande vacatures

Werken bij Ploeger Logistics

Ploeger is een open en betrokken familiebedrijf. Op onze 6 locaties werken meer dan 325 medewerkers voor onze opdrachtgevers in transport en logistiek. Bij Ploeger heerst een open en betrokken sfeer, die ervoor zorgt dat onze gepassioneerde medewerkers iedere dag het verschil voor én bij onze opdrachtgevers maken. We hebben een werkomgeving gecreëerd waar fouten gezien worden als iets waar we van kunnen leren. Samen ontwikkelen we onze dienstverlening en bouwen we aan mooie logistieke oplossingen. Eén ding is zeker: bij Ploeger sta je nooit stil.

Ploeger is goed voor het personeel en geeft mensen kansen. Na mijn afstuderen bij Ploeger ben ik begonnen als chauffeur en ben ik inmiddels doorgegroeid tot planning coördinator. Buiten deze job ben ik nog één dag per week te vinden op de weg. Het is prettig om de kennis uit het werkveld te kunnen koppelen aan mijn werkzaamheden t.b.v. de planning.

Wim van ’t Ende Manager Groupage en CS Transport