Dedicated transport

Heeft jouw organisatie dedicated transport dat op structurele basis verreden moet worden, maar wil je niet de lasten van een eigen wagenpark en personeel ervaren? 

Dedicated transport is een op maat gemaakt logistiek concept, wat tot in detail de sfeer ademt van jouw organisatie. Bij dedicated transport zetten wij onze voertuigen exclusief in voor een specifieke opdracht. Hierdoor ontzorgen wij in jouw transportbehoefte en richten wij ons op jouw specifieke wensen en/of omstandigheden. 

Dedicated transport voor Sligro

“Onze klanten hebben heel veel vertrouwen en Sligro, dus dan hebben wij ook een betrouwbare partij nodig waar wij deze belangrijke taak kunnen neerleggen. Sligro is een grote naam met een goede reputatie. Het is dan ook belangrijk om samen te werken met een partij die bijdraagt aan deze goede reputatie.” – Sander Hoffmann

Dedicated transport

Dedicated transport bij Ploeger Logistics is een op maat gemaakt concept, waar we onze wagens en personeel inzetten om naadloos aan te sluiten op jouw transportbehoefte. Onze chauffeurs zijn medewerker van Ploeger Logistics, maar voelen zich tegelijk medewerker van onze opdrachtgevers. Naast dat visitekaartje zijn flexibiliteit en een stabiel partnership dé sleutelwoorden in dedicated transport.

Partnership
Wij vinden dat dedicated transport draait om échte samenwerking met onze opdrachtgevers. We zien het als een ketenlogistiek, een proces waarin meerdere partijen werkzaamheden op elkaar afstemmen. Dit is een gestroomlijnde logistieke operatie waarin heldere werkinstructies en de nodige expertise te vinden zijn.

  • Maatwerk vanuit een volwaardig partnership;
  • Geen lasten en investeringen nodig voor een eigen wagenpark;
  • Mogelijkheden tot branding van het wagenpark en bedrijfskleding;
  • Bij pieken en dalen schakelen we moeiteloos mee, we spelen in op jouw flexibele transportbehoefte.

 

Duurzaam transport
Om dedicated transport goed te organiseren investeren wij continu in een duurzaam wagenpark die voldoet aan alle eisen op het gebied van CO²-uitstoot en geluidsvermindering. Dit vertaalt zich door dat we trotse bezitter zijn van de Lean and Green Award en Star.

Heeft jouw organisatie dedicated transport dat op structurele basis verreden moet worden? Bij Ploeger Logistics geef je alles uit handen, behalve de controle.

Benieuwd naar de dedicated transport oplossingen voor jouw organisatie?

Vertel mij meer

Dedicated transport bij Ploeger Logistics

  • Tijdens onze kennismaking bespreken we de situatie en het specifieke vraagstuk van jouw organisatie. 

     

  • Samen bekijken we welke oplossingen het best aansluiten bij jouw organisatie. Dit doen we door een aantal fases door te lopen, te kwantificeren en dit weg te zetten in de roadmap. Zijn er specifieke wensen qua materieel? Ook deze bespreken we met elkaar.

  • Nadat de situatie in kaart is gebracht, starten we met een projectteam aan de implementatie. Afhankelijk van de situatie hanteren we één tot vier maanden als implementatietermijn. Tijdens de implementatie staat volledige ontzorging centraal. 

  • Wij blijven investeren in onze partnerships en gaan uitdagingen samen aan. Verandert er een situatie waardoor de behoefte verandert? Of is er een ander vraagstuk? Wij denken graag proactief met je mee.