Ploeger investeert in wagenpark

Ploeger Logistics investeert met de aanschaf van ruim 20 vrachtwagens fors in het wagenpark. Daarmee voldoet de logistieke dienstverlener met vestigingen in Harderwijk en Tilburg aan de nieuwste milieunormen. Ook kan het bedrijf nog beter voldoen aan de wensen van klanten.

Ploeger heeft onder meer vijftien DAF vrachtwagens aangeschaft, hoofdzakelijk voor het zogenoemde contractvervoer. Tien nieuwe bakwagens worden ingezet voor diverse klanten, zoals Bakkersland en Sligro. Daarnaast heeft Ploeger twee trekkers aangeschaft voor het contractvervoer. De overige bakwagens worden gebruikt voor de Benelux-distributie. Alle nieuwe wagens voldoen aan de actuele milieunormen en beschikken over Euro 5-motoren. De combinatie van deze motoren met lownoise eigenschappen zorgen ervoor dat de trucks welkom zijn in stedelijke gebieden.

Ook acht gebruikte Mercedes Benz Axors zijn aan het wagenpark toegevoegd. De wagens uit 2006 hebben allemaal een laadbak met twee temperatuurcompartimenten, een koel- en een vriesgedeelte. Voordeel is dat ze voldoen aan de huidige milieunormen, zodat meer voertuigen van Ploeger de milieuzone in kunnen.

Overzicht