Ploeger Logistics Onderneming van het Jaar 2014 in de gemeente Harderwijk

Harderwijk, 31 maart 2014 - Ploeger Logistics is door de jury van het Business Event gemeente Harderwijk uitgeroepen tot winnaar ‘Onderneming van het Jaar 2014’ in de categorie Industrie en Dienstverlening.

De jury, onder leiding van juryvoorzitter notaris Stephanie Scheiberlich, motiveerde de winst voor Ploeger als volgt: 'Ploeger is maatschappelijk betrokken op zowel lokaal als landelijk niveau, biedt een sociaal beleid met de normen en waarden van een familiebedrijf en voert een milieuvriendelijk beleid dat gewaardeerd is met de Lean & Green Award én de Lean & Green Star in 2013.’ De ondernemersprijs is georganiseerd om succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers te zetten. Algemeen directeur van Ploeger, Adwin Ploeger, ontving de prestigieuze prijs uit handen van de burgemeester van Harderwijk, Harm-Jan van Schaik. De uitreiking vond plaats in een feestelijke setting in het Dolfinarium.

Adwin Ploeger is vereerd met de prijs: “Eigenlijk zijn er 295 winnaars, ik heb de prijs ontvangen om hem door te geven aan alle Ploeger-medewerkers. In ons prachtige familiebedrijf zijn passie en een hoge kwaliteitsstandaard al meer dan 75 jaar onze speerpunten. Het is mooi om te zien dat deze jury ondernemerschap en innovatiekracht beloond door Ploeger deze prijs toe te kennen. Ik ben er echt trots op!”

Overzicht